Sparks Academy: Facilitera Förändring

forandring.jpg
 
 

Om utbildningen facilitera förändring

Det finns flera olika vägar att gå när en idé ska bli verklighet. Att facilitera är att genom ett medvetet ledarskap, kommunikation samt olika övningar och uppgifter hjälpa en grupp att nå sitt syfte och sina mål. Den som faciliterar behöver själv inte vara expert i ämnet/utmaningen som ska lösas, utan är istället kunnig på att designa och leda processer. 

Vill du veta hur du kan leda din grupp så att ni når högre effektivitet och projektresultat? Vill du bli bättre på att skapa och leda samtal och möten? Vill du bli en mer framgångsrik och framtidssäkrad ledare? Då är utbildningen Facilitera Förändring något för dig!

 

Vem kan gå utbildningen?

Utbildningen är dig som är ledare/chef och vill anta ett mer faciliterande och coachande ledarskap. Du kanske också jobbar som projektledare, produktionsledare, gruppledare eller producent.

Utbildningen lämpar sig för dig som jobbar med produkt-, organisations-, idé- eller affärsutveckling. Eller med kommunikation inom näringsliv och offentlig sektor. Kanske har du ett eget företag.

 

Utbildningens innehåll

Du får en större kunskap om att leda förändrings- och innovationsprocesser av både enkel och komplex karaktär. Denna förmåga är en viktig ingrediens för företag som befinner sig i ständig förändring. Du lär dig vikten av att jobba interdisciplinärt, prototypa och samverka så att du på bästa sätt kan nyttja individens, grup­pens och organisationens fulla kreativa potential.

Som facilitator utvecklar du en förmåga att se helheten, att leda processer för att leda organisationsförändringar, skapa nya produkter eller tjänster.

 

Efter utbildningen har du fått kunskap om:

  • Kunskap om hur du ökar engagemang, kreativitet, självledarskap och framåtrörelse

  • Kunskap om vilka beteenden som för en grupp framåt och vilka som hindrar utveckling

  • Processdesign för att skapa ramar och innehåll

  • Metoder och modeller för förändring

  • Kunskap i det inkluderande ledarskapet och den involverade arbetsplatsen

  • Spark – hur du löser komplexa utmaningar på kort tid

 

Fakta

Datum: Enligt överenskommelse med kund

Sista ansökningsdag: Hösten 2018

Tid: Dagtid 9.00-16.00

Antal lektionstimmar: 16h

Pris: 15.000 SEK per person ex moms (ordinarie pris 22.000 SEK per person)

Hösterbjudande: fast pris 120.000 SEK för upp till 10 personer eller 170.000 SEK för upp till 20 personer om du bokar innan årets slut.

Ansvarig: Charlotta Rydholm

 

Kontakta oss

Namn *
Namn
Jag vill *